Želite i vi biti dio ove sportske obitelji, postanite generalni, zlatni ili srebrni sponzor!

Prijedlog za zlatno sponzorstvo možete preuzeti kao PDF ili Word dokument.
Prijedlog za srebrno sponzorstvo možete preuzeti kao PDF ili Word dokument.

GENERALNI SPONZOR

Euroherc osiguranje d.d. Zagreb od 1992. godine uspješno posluje na hrvatskom osiguravateljnom tržištu, kao prva i najveća osiguravateljna tvrtka osnovana privatnim kapitalom. Od 1997. godine drži drugi po veličini portfelj u Republici Hrvatskoj.

www.euroherc.hr

 

ZLATNI SPONZORI

INA-Industrija nafte, d.d. (INA, d.d.) je srednje velika europska naftna kompanija. INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata.

INA je osnovana 1. sječnja 1964. spajanjem Naftaplina (tvrtke za istraživanje i proizvodnju nafte i plina) s rafinerijama u Rijeci i Sisku. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska.

www.ina.hr
Vajda d.d. Čakovec je hrvatska tvrtka sa stogodišnjom tradicijom kvalitete.

Tvrtka je obavljala širok spektar djelatnosti – od prerade mesa divljači, peradi, proizvodnje jaja, ali i mlijeka i mliječnih proizvoda. Tek 1964. godine postala je isključivo mesna industrija, a to je ostala i do danas.

Vajda je dioničko društvo, u vlasništvu malih dioničara, pretežno sadašnjih i bivših zaposlenika. Tvrtka ima oko 370 zaposlenih. Glavni pogon i sjedište tvrtke nalaze se u Čakovcu, a predstavništva i skladišta u Zagrebu, Šibeniku i Rijeci. Vajda posjeduje i maloprodajnu trgovačku mrežu koja se sastoji od 13 prodajnih objekata.

www.vajda.hr

 

ATON - Nacionalni-gimnastički centar je najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj na 5.200 metara neto korisne površine, a naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

www.sgc-aton.hr

 

 

SREBRNI SPONZORI


Međimurje-Plin d.o.o. je distributer prirodnog plina za čitavo područje Međimurske županije i pokriva područje 22 općine i 3 grada koji su ujedno vlasnici Društva. Pokrivenost mrežom omogućava priključenje na plin 96 do 97% domaćinstava. Trenutno smo po prodanom plinu na četvrtom mjestu u Republici Hrvatskoj, iza Zagreba, Osijeka i Varaždina.

Svrha ove stranice je da naši sadašnji i budući korisnici saznaju uvjete našeg poslovanja i pružanja usluga, te da im se pruži mogućnost da daju sugestije, pohvale, primjedbe i pritužbe na naš rad.

www.medjimurje-plin.hr
Djelatnost tvrtke Pyrus distribucija je proizvoda na specifičan način o kojem možete nešto više saznati na stranici www.pyrus-mm.hr. Prodajni program bazira se na pčelinjim proizvodima (med, propolis, matična mliječ, cvjetni prah) i vrijednom bilju, čije je povoljno djelovanje na čovjekov organizam od davnina poznato.

U sklopu svoje poslovne politike naša Banka nastoji od Vas, naših klijenata, biti prepoznata kao pouzdana institucija koja Vam pruža najbolju moguću uslugu na tržištu. U središtu svih naših nastojanja nalazi se klijent, za kojeg želimo da se u poslovanju s nama osjeća ugodno i zadovoljno. Da bi se ta politika mogla ostvariti iza nje mora stajati tim sposobnih ljudi s izraženim osjećajem za potrebe klijenta.

www.erstebank.hr

 

PRIJATELJI KLUBAOvlašteni distributeri tvrtke SCHNEIDER i GRUNDIG. Također su u ponudi i Sony proizvodi.
www.bukal.hr

 

LOGICO je marketinška agencija koja nudi cjelovitu marketinšku uslugu: od marketinškog consultinga i postavljanja strategija marketinga i marketinškog planiranja, grafičkog i web dizajna, do zakupa medija i tiska promotivnih materijala.

Našim klijentima nudimo paletu kvalitetnih kreativnih rješenja za uspješnije komuniciranje s tržištem i potrošačima.

www.logico.hr

 

METSS d.o.o. Čakovec, Žrtava fašizma 2/1, osnovan je 2003. godine i velikim trudom svih zaposlenika te povjerenjem kojega nam naši cijenjeni kupci pružaju sve ove godine, postao je vodeći međimurski trgovački lanac.

Rezultatima poslovanja svake se godine sve više približavamo rangu 200 najboljih poduzeća na području cijele Hrvatskoj. Naše trajno opredjeljenje je da svojim kupcima pružimo najkvalitetniju uslugu i ponudimo domaće, svježe, zdrave cjenovno povoljne proizvode.

www.metss.hrTvornica stočne hrane Čakovec svoju je proizvodnju započela 1971. godine kao radna jedinica u sastavu Čakovečkih mlinova. 1990. godine TSH postaje samostalno poduzeće, a 1992. godine postala je dioničko društvo u vlasništvu dioničara koji su većinom i danas djelatnici podozeća. U TSH danas radi 100-tinjak djelatnika, s time da se u vrijeme sezonskih povećanja potražnje krmnih smjesa zapošljava dodatan broj ljudi.

www.tsh-cakovec.hrWetWorkslab.net je osnovan sredinom 2009. godine. Od samog početka našeg postojanja inzistiramo na izradi kvalitetnih, funkcionalnih i dobro organiziranih web stranica za sve naše klijente. Sve izrađene projekte radili smo u skladu sa Internet standardima, koristeći moderne tehnologije i prateći svjetske trendove.

www.wetworkslab.net