Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

095 7020 877
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Najbrojniji međimurski sportski kolektiv Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan osim po brojnim gimnastičkim programima poznat je i po uspješnom povezivanju gimnastike s ostalim sportovima. Gimnastika, kao bazičan sport, bio je integriran u skijanje u sklopu projekta 'Gymski team Macan na zimovanju' kojeg je organizirala Turistička agencija Insula iz Čakovca.

skijanje 2018 text 01    skijanje 2018 text 02

Od 2. do 6. siječnja Međimurcima poznato skijalište Jakec – Tri kralja blizu Slovenske Bistrice bilo je mjesto na kojem su gimnastičari upoznati s osnovama skijanja. Prekrasna zimska idila jednog od najljepših slovenskih malih skijališta savršeno se uklopila u petodnevni program kojeg je pripremio trenerski tim Macana.

skijanje 2018 text 03

Jedan od šestero trenera bio je i Damir Fotak koji je u osvrtu na dane provedene na 1 200 metara nadmorske visine izrazio veliko zadovoljstvo brzinom i načinom na koji su polaznici 'polovili' osnove, a oni umiješniji i 'cake' skijanja. 'Naši polaznici bili su i djeca i roditelji koje smo podijelili u nekoliko grupa, ovisno o znanju skijanja. Oni napredniji znali su se spuštati, a mi smo ih sada naučili kako skijati. S početnicima se radilo posebno u školi skijanja i tu smo bili oduševljeni brzinom kojom su mališani napredovali. Pokazali su da, iako u Hrvatskoj nemamo ozbiljnih planina, imaju dobru predodređenost za sport na snijegu', izjavio je Fotak.

Osim pet sati koje su dnevno s trenerima provodili na snijegu, polaznici su imali osmišljeno i slobodno vrijeme. Različite igre, druženja, bowling i šetnje razlog su što je konačna ocjena svih sudionika bila – odličan.

  skijanje 2018 text 04

Jedan od njih je i Čakovčanin Ante Eršeg koji je sa svojom partnericom Petrom i dvije djevojčice bio dio gimnastičko-skijaške priče. Za sebe je rekao kako nije vrsni skijaš i da mu je na Jakecu bilo odlično. 'Sve je bilo super organizirano. Svi smo se fenomenalno proveli jer je vladala jedna prava obiteljska atmosfera', poručio je Eršeg.

Sličnog mišljenja je i Smiljana Belović iz Šenkovca. Majka petogodišnje Ivone kazala je kako im je bilo predivno. 'Sve je bilo super organizirano, uživale smo svake sekunde. Treneri, organizacija, vrijeme i staze bile su najvišoj razini i odmah sam se zapisala i za sljedeću godinu', izjavila je. Iz Turističke agencije Insula i GK Marijan Zadravec Macan poručili su kako će nakon izvrsnih dojmova Gymski team priču nastaviti i u 2019.

  skijanje 2018 text 05    skijanje 2018 text 06

 

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
095 7020 877
info@gimnastika-cakovec.hr
Podružnica Nedelišće
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
095 7020 877
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter