Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

+385 (0)40 311 078
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

 Nacionalni gimnastički centar Aton u Nedelišću ove subotu 17. veljače bio je mjesto održavanja 1. međužupanijskog školskog natjecanja u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici. Organizator cijelog natjecanja bio je Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan koji je uspio okupiti preko 150 djece iz nekoliko međimurskih i varaždinskih osnovnih škola.

meduzupanijsko natjecanje 2018 text 01     meduzupanijsko natjecanje 2018 text 02

Kako je rekla glavna organizatorica Marija Jurak Bošnjak, trenerica u GK Marijan Zadravec Macan, natjecanje je bilo namijenjeno učenicima od 1. do 8. razreda koji se pohađaju školu gimnastike. „Cilj nam je popularizirati bavljenje gimnastikom u školama“ izjavila je i dodala kako su sve vježbe koje su radila djeca propisana programom Hrvatskog školskog športskog saveza za osnovne škole.

meduzupanijsko natjecanje 2018 text 03

1. međužupanijsko školsko natjecanje u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici okupilo je 16 osnovnih škola iz Međimurja: I., II. i III. OŠ Čakovec, OŠ Ivanovec, OŠ Strahoninec, OŠ Mala Subotica, OŠ Šenkovec, OŠ Sveta Marija, OŠ Podturen, OŠ Sveti Juraj na Bregu, OŠ Sveti Martin, OŠ Belica, OŠ Hodošan, OŠ Nedelišće, OŠ Mursko Središće i OŠ Prelog (te Područne škole: Žiškovec, Novakovec, Pušćine i Zasadbreg) i tri škole iz Varaždinske županije: I. OŠ Varaždin, OŠ Sračinec i OŠ Vinica.

Jurak Bošnjak je rekla kako u GK Marijan Zadravec Macan treniraju školarci iz svih dijelova Međimurja i Varaždina te su ovim natjecanjem željeli potaknuti što veći broj njih da sudjeluje na školskim natjecanjima i izbore mogućnost nastupa na državnim završnicama. Iz našeg jedinog gimnastičkog kluba su poručili kako će ovo natjecanje postati tradicionalno.

GALERIJA SLIKA

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
+385 (0)40 311 078
info@gimnastika-cakovec.hr
SGC Aton
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
+385 (0)40 373 440
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter