Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

+385 (0)40 500 650
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Predsjednik GK Marijan Zadravec Macan Stevica Tkalčec potpisao je aneks ugovora o sponzorstvu s direktorom Mesne industrije Vajda Vladimirom Mesarićem, čime je nastavljena dugogodišnja suradnja s najvjernijim sponzorom kluba. Da je uzajamni odnos zadovoljavajuć' govore najave čakovečkog gospodarstvenika da gimnastici treba podrška, jer očekivanje rezultata bez ulaganja nema uporišta.

- Držim da je gospodarstvo premalo uključeno u sponzoriranje sporta. Uvjeti poslovanja danas nisu laki i borba za tržište svakodnevno nas okupira, ali postoje oni koji su na neki način ovisni o pomoći sa strane. Dobro je da smo na njih fokusirani i zato ćemo ostati uz naše gimnastičare jer vjerujemo u ono što rade. Uostalom, njihovi vrhunski rezultati to nedvojbeno potvrđuju - rekao je V. Mesarić na konferenciji za novinare u nedelišćanskom Atonu. - Vrhunski sport zaslužuje vrhunsku pažnju. Kao klub ne možemo sami nositi teret treninga i svega što obuhvaća vrhunski sport, a onda kad imamo rezultate na njih su ponosni svi. Naša se djelatnost svodi na traženje novca kako bismo zadovoljili sve potrebe, usprkos svoj skromnosti naših sportaša - istaknuo je S. Tkalčec i zahvalio na povjerenju sponzora Vajde.

Intenzitet sve jači

Tkalčec je najavio vrlo intenzivan program u ovoj godini, a on podrazumijeva višestruke pripreme većeg i manjeg obujma, brojna natjecanja i nastojaja da se Filip Ude i Tijana Tkalčec plasiraju na Olimpijske igre u Londonu iduće godine.

- Pred nama su dva važna natjecanja. Idemo na Europsko prvenstvo u Berlin i Svjetsko prvenstvo u Tokyju na kojem se traže plasmani za Olimpijske igre. Sudjelovat ćemo i na dva Svjetska kupa u Moskvu i Parizu. Prošli smo dvadesetodnevne pripreme i još ćemo ih dva puta imati u tom intenzitetu, uz nekoliko kraćih priprema - rekao je trener Igor Kriajimskii.

Tijana Tkalčec zadovoljna je svojim trenutnim sportskim i zdravstvenim statusom, temeljem čega najavljuje izvedbu novih skokova na preskoku za koje se priprema.

- Treniram nove skokove i učim ih za Pariz i Berlin. Sada je ipak sve podređeno Svjetskom prvenstvu u Japanu i višeboju u kojem ću se natjecati. Dakle, uz preskok tu su i ruče i greda. Nadam se da ću pokazati što mogu i da je London izvjesna prilika za mene - rekla je Tijana Tkalčec.

Svjetsko prvenstvo je ujedno i kvalifikacija za Olimpijske igre na koje će ići prvih troje plasiranih. O tome Filip Ude kaže:

- Ovo će biti teška i naporna godina. Ako se na Svjetskom prvenstvu u Tokyju ne kvalificiram za OI morat ću se natjecati u višeboju. Ali dobro, zdrav sam, nemam ozbiljnijih ozljeda i treninzi se odvijaju u skladu s našim željama i očekivanjima - rekao je Filip Ude.

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
+385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr
SGC Aton
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
+385 (0)40 821 990
info@sgc-aton.hr

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

28
Svi2018

Volonteri u parku obilježili svjetski dan nepušenja

Peta ovogodišnja aktivnost "Volontera u parku" održana je danas u čakovečkom Perivoju Zrinski u samo...

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

30
Lip2018

Posljednje ovosezonsko natjecanje - Macan kup

200-tinjak članova GK MZ Macan sudjelovalo je danas na posljednjem ovosezonskom klubskom natjecanju.

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter