Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

+385 (0)40 500 650
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Nakon što je u srijedu došao do višebojske broncu i to 2,5 godine od posljednjeg izvođenja višeboja, Filip je danas uzeo i broncu na svojoj najjačoj spravi, konju s hvataljkama na kojoj je aktualni viceprvak svijeta.

I to s padom na ruskim kolima gdje je ovaj element napravio D, a ne E težine, zavrtio ih dva, a ne tri puta i pao. No svejedno je za start od 6.6 dobio 14.700 bodova.

Koliko je Filip dobar i s padom, najbolje govori podatak da su zlatni Azerbajdžanac Oleg Stepko (14.933) i njegov srebrni sunarodnjak Petro Pahnjuk (14.833) dobili za nijansu veće ocjene, a odradili su vježbe bez pada.

Uz to, Filip je prvi put napravio saskok E težine s kojim mu se vježba penje na startnu ocjenu od 7.1, a s njom je konkurentan za zlata na svim najvećim gimnastičkim natjecanjima.

- Očekivali smo ovakav nastup s obzirom da se nakon višeboja ispraznio i fizički i mentalno. Još je natjecanje počelo rano ujutro, u 9 sati, a imali smo samo dan odmora između višeboja i ovog pojedinačnog finala. Primarni zadatak ovdje bila je provjera višeboja za kojeg je potrebna posebna priprema, pa nije bilo vremena trenirati samo konja.

Sada ćemo odraditi još jedno višebojsko natjecanje u Francuskoj ligi čime ćemo završiti s višebojskim testovima u ovoj polusezoni.

A onda nam ostaje nešto manje od mjesec dana rada samo na vježbi na konju za Europsko prvenstvo u Montpellieru. Definitivno je bila dobra odluka što smo tako rano krenuli s višebojom jer na jesen će na Svjetskom prvenstvom u Glasgowu koje je kvalifikacijsko za OI u Riju, u kvalifikacijama morati raditi i višeboj i vježbu na konju iz 6.7. Za to će morati biti još spremniji nego sada, no pokazao je da je na jako dobrom putu

- rekao je Marijo Vukoja, jedan od Filipovih trenera.

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
+385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr
SGC Aton
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
+385 (0)40 821 990
info@sgc-aton.hr

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

28
Svi2018

Volonteri u parku obilježili svjetski dan nepušenja

Peta ovogodišnja aktivnost "Volontera u parku" održana je danas u čakovečkom Perivoju Zrinski u samo...

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

30
Lip2018

Posljednje ovosezonsko natjecanje - Macan kup

200-tinjak članova GK MZ Macan sudjelovalo je danas na posljednjem ovosezonskom klubskom natjecanju.

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter