Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

095 7020 877
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

 

Filip Ude i Tijana Korent plasirali su se u finala Svjetskog gimnastičkog kupa kojemu je od danas do nedjelje domaćin slovenski Koper!

Uz odličan čakovečki dvojac, povratnik na najveću scenu, Osječanin Robert Seligman prva je rezerva za finale konja s hvataljkama.

Filip Ude (GK MZ Macan) finale konja s hvataljkama izborio je s najboljom ocjenom kvalifikacija, 14,200 i to u konkurenciji čak 43 vježbača. Seligman (GD Osijek-Žito) je bio deveti sa 13,350 u svom tek prvom nastupu ove godine.

“Ušao sam u finale kao prvi i sretan sam zbog toga. Nisam u top formi, forma tek raste, tek smo počeli natjecati se, ali nadam se da će iz natjecanja u natjecanje biti sve bolja. Napravio sam dobru vježbu, s nekoliko sitnih grešaka, ali dovoljna je bila za finale. A u finalu samo da napravim cijelu vježbu i da sam zadovoljan”, poručio je Ude nakon kvalifikacija.

Na prvom turniru drugog dijela sezone Tijana Korent (GK MZ Macan) finale preskoka osigurala je sa 3. ocjenom (13,300), a oboje naših finalista borbu za medalje imati će u subotu.

Naš najbolji parteraš Aurel Benović (GD Osijek-Žito) zbog velike pogreške na 2. dijagonali zauzeo je 36. mjesto (11,500).

“Prije njega je nastupio turski vježbač kojemu je samo pola metra dalje od Aurela puknula noga. Bio je prekid natjecanja, pa hitna… Cijela drama se odvijala Aurelu pred očima. A on i onako ozlijeđen, zamotanih nogu… Dugo je čekao nastup, sve je to gledao sa strane, a to nije lako psihički izdržati i mirno odraditi svoj nastup”, komentirao je Aurelov trener i vođa naše delegacije u Sloveniji, Vladimir Mađarević.

 

Sutra, drugog kvalifikacijskog dana u lov na finala će naša dvostruka olimpijka Ana Đerek na gredi i parteru te Tina Zelčić na gredi.

Rezultati iz Slovenije su na poveznici:

http://slogym.si/results-men/http://slogym.si/results-men/

http://slogym.si/results-women-4/http://slogym.si/results-women-4/

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
095 7020 877
info@gimnastika-cakovec.hr
Podružnica Nedelišće
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
095 7020 877
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter