Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

095 7020 877
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Mesna industrija Vajda punih je 25 godina uz našeg najtrofejnijeg gimnastičara i najboljeg međimurskog sportaša Filipa Udea, a nastavit će ga podržavati i u njegovim daljnjim sportskim pothvatima.

U godini kad Vajda slavi 110. obljetnicu postojanja, na četvrt stoljeća bezrezervne podrške Filip je predsjedniku Uprave Mesne industrije Vajde Alenu Kajmoviću zahvalio replikama najznačajnijih medalja iz svoje bogate sportske karijere – olimpijskog srebra iz Pekinga 2008., srebra s europskog prvenstva u Lausanneu 2008., svjetskog prvenstva u Nanningu 2014. te europskog prvenstva u Mersinu 2020. godine.

Vajda1    Vajda2

- Rijetka su danas prijateljstva, veze ili brakovi koji potraju 25 godina, a kamoli jedno sponzorstvo. Vajda je bila uz mene i moj Gimnastički klub 'Marijan Zadravec Macan' otkad sam svjestan da treniram, a za Vajdu sam i obiteljski vezan jer je tu radila moja mama, a danas radi moja sestra, kazao je tom prigodom Filip, poručivši da će svoju kolekciju medalja nastaviti popunjavati jer u njoj nedostaje odličje zlatnog sjaja.

VIŠE OD SPONZORSTVA

Primiti ovakav dar profesionalnog sportaša Filipova kalibra najbolji je pokazatelj da je ova suradnja puno više od uobičajene sponzorske priče, naglasio je predsjednik Uprave Vajde Alen Kajmović.

- To je velika stvar za nas i za cijelu Grupu Pivac, osobito ako znamo da se u samim počecima nije baš pretjerano vjerovalo u ono što će dogoditi kad Grupa preuzme Vajdu. Danas, međutim, imamo potvrdu kontinuiteta i sigurnost da je Pivac uvijek imao i imat će namjeru od Vajde napraviti stabilnu, ponosnu, čvrstu tvrtku nosioca kvalitete i rezultata koji govore da smo zadnjih godina apsolutno najbolji. Nisu ti rezultati uvijek bili takvi, niti naši niti Filipovi, ali imali smo vjeru jedni u druge i od Filipa nismo nikad htjeli odustati jer smo vjerovali u njegovu snagu i taj prkos, da još jednom pokaže da se granice mogu pomaknuti ako vjeruješ i ulažeš u sebe, istaknuo je Kajmović.

Obilježavanje 25 godina Vajdine podrške Filipu Udeu i njegovom klubu 'Marijan Zadravec Macan' bilo je prilika i za radni sastanak koji su inicirali Međimurska županija i Grad Čakovec s ciljem da se takva kvalitetna suradnja oplemeni dodatnim ulaganjima u sport od strane lokalne zajednice.

Na sastanku su sudjelovali međimurski župan Matija Posavec, gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini, član Nacionalnog vijeća za sport i sportski direktor GK 'Marijan Zadravec Macan' Mario Vukoja, predsjednik 'Macanova' Izvršnog odbora Željko Jakopec, predsjednik Uprave Mesne industrije Vajde Alen Kajmović i član Uprave Mesne industrije Vajde Vilim Simon.

Vajda3

Gradonačelnica Cividini pohvalila je sve uspjehe GK-a 'Marijan Zadravec Macan' i čakovečkog sporta koji predstavlja gradsku 'žilu kucavicu' te je izrazila želju da svi sportaši Čakovca ubuduće svoje treninge odrađuju u novom, modernijem objektu.

Župan Posavec podsjetio je na to da Međimurska županija prva u Hrvatskoj nosi titulu Europske regije sporta te je istaknuo važnost kontinuiranih ulaganja i poticanja sporta i zdravog načina života, u čemu Vajda kao najznačajnija kompanija u Međimurju igra veliku ulogu.

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
095 7020 877
info@gimnastika-cakovec.hr
Podružnica Nedelišće
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
095 7020 877
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter