Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

095 7020 877
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Nakon što sreća nije mazila Marka Samboleca u prvom dijelu godine, član Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan pokazao je raskoš svog talenta.Na danas održanom kontrolnom treningu i 5. kolu CRO GYM lige u Sportskom centru Lučko 21.-godišnjak je odradio odličnu vježbu na konju s hvataljkama, s kojom ne samo da je bio najbolji već je i izborio plasman na predstojeći Svjetski kup u Parizu. S ocjenom 13.900 iza sebe je ostavio konkurenciju uključujući i klupskog kolegu i prijatelja Filipa Udea.

„Jako sam sretan. Već sam bio frustriran jer u Izrael nisam putovao zbog koronavirusa, a na dva Svjetska kupa nisam išao jer sam imao istu ocjenu kao i gimnastičar koji je išao. Zadovoljan sam ocjenom, plasmanom u Pariz i nadam se kako ću izboriti i nastup na Svjetskim kupovima u Szbomabthelyu (HUN) i Mersinu (TUR)“ izjavio je Sambolec.

Da je ovaj rezultat dobar vjetar u leđa smatra i trenerski dvojac Igor Kriajimski i Mario Vukoja. „Marko je dobro radio cijelo ljeto i sav taj trud mu je konačno došao na naplatu. Potpuno zasluženo putuje u Pariz“ izjavio je Kriajimski, a Mario Vukoja je rekao kako nema ljepšeg osjećaja nego kada gimnastičari dobro nastupaju. „Iako smo imali polovičan uspjeh, jer Filip Ude nije bio na visini, Marko je pokazao da je spreman za vrh“ rekao je o mladom gimnastičaru Vukoja.

Najbolji hrvatski gimnastičar Filip Ude nije imao svoj dan. Uoči natjecanja u Lučkom nije se dobro osjećao i u svom nastupu imao je dva kiksa pa nije mogao ponoviti rezultat iz Izraela. No, svejedno Ude je već rezervirao kartu za Pariz, a tamo će uz dvojac iz čakovečkog gimnastičkog kluba Hrvatsku predstavljati još samo Robert Seligman, Tin Srbić i Aurel Benković. Svjetski kup u Parizu na rasporedu je 24. i 29. rujna.

sambolec

 
 

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
095 7020 877
info@gimnastika-cakovec.hr
Podružnica Nedelišće
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
095 7020 877
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter