Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

095 7020 877
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Naš mladi gimnastičar Marko Sambolec ostvario je novi uspješan nastup na konju s hvataljkama na natjecanju Svjetskog kupa u mađarskom Szombathelyju: napravio je cijelu vježbu i završio sa C saskokom čime je završio na 15. mjestu. Tako je već u odnosu na svoj prošli nastup prije tjedan dana u Parizu ostvario napredak i u izvedbi i u saskoku i u konačnom plasmanu.

S Markom su u Szombathelyu i njegovi treneri Igor Kriajimski i Mario Vukoja. „Vidi se napredak u odnosu na Pariz gdje je dobio ocjenu 13.100, ali mu je C saskok oduzeo 3 desetinke u startu i 3 desetinke u konačnoj ocjeni tako da Marko može ići preko 14.000“ izjavio je Vukoja dodavši kako je dobra budućnost pred njim. „U našem timu smo izuzetno zadovoljni da je u dva nastupa u kratkom vremenu ostvario napredak, i u izvedbi i u saskoku. Sada treba samo marljivo raditi jer ga čekaju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine gdje će pokušati s pojačanom vježbom i stabilnijim saskokom izboriti mjesto u reprezentaciji i plasirati se na smotru najboljih na planetu“ poručio je Vukoja. Naravno, na svom putu prema gore u gimnastičkom svijetu vježbača na konju s hvataljkama može računati i na podršku svog klupskog kolege i prijatelja, iskusnog 36-godišnjeg najboljeg hrvatskog gimnastičara Filipa Udea.

marko szombathely

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
095 7020 877
info@gimnastika-cakovec.hr
Podružnica Nedelišće
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
095 7020 877
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter