Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

095 7020 877
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

 Sve je spremno za početak još jedne sportske sezone u Gimnastičkom klubu Marijan Zadraveca Macan. Kako poručuju iz najuspješnijeg hrvatskog gimnastičkog kluba krenuli su s upisima u novu sezonu koja počinje 6. rujna. Klub koji je poznat po vrhunskim uvjetima, visokoobrazovanom stručnom kadru i višedesetljetnoj tradiciji svoje programe provodit će na tri lokacije – u Macanovom domu i dvorani Učiteljskog fakulteta u Čakovcu te u Sportsko gimnastičkom centru Aton u Nedelišću.

I ove godine s brojnim veselim mališanima bit će provjerena, kvalificirana i izrazito vedra trenerska ekipa. Tanja Mesarić Novak jedan je od 12 licenciranih trenera u GK Marijan Zadravec Macan i više je nego spremna upoznati nove generacije s čarima bazičnog sporta.

 – Gimnastika je odličan sport jer potiče motoriku cijelog tijela. Dokazano ima pozitivan utjecaj na tjelesni, psihički, socijalni i emotivni razvoj djeteta i ona koja se bave gimnastikom u ranoj dobi imaju razvojni pomak u odnosu na vršnjake. Uz to, gimnastika je odličan prvi korak prema kasnijem bavljenju bilo kojim drugim sportom – poručuje Tanja Mesarić Novak, jedna od 12 licenciranih trenera u klubu i dodaje kako se sve radi po verificiranim i provjerenim programima koje je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

 U programu Univerzalna sportska igraonica i škola, koja ima pet nivoa, uz gimnastiku se rade i elementi druga dva bazična sporta, plivanja i atletike, ali i brojnih drugih sportova. Za dobru atmosferu na treninzima zadužen je trener Luka Prprović. Izrazito omiljeni među djecom i uvijek nasmijan, ovaj svestrani sportaš i diplomirani kineziolog kaže kako mu je rad s najmlađima najveće zadovoljstvo.

Grupe koje vode treneri Tanja, Luka, Damir i Antonio trenirat će u Dvoranama Učiteljskog fakulteta u Čakovcu i SGC Aton u Nedelišću. Trenerica Marija Jurak Bošnjak koja radi u klubu već 13 godina kaže kako su svi s nestrpljenjem dočekali povoljnu epidemiološku situaciju i početak treniranja.

– Iskreno se radujemo početku te za polaznike pripremamo posebna iznenađenja. Ja ću voditi grupe u Macanovom domu, a pomagat će mi, djeci vrlo dobro poznati, treneri Roko, Matija i Domagoj. Svi zajedno imamo nekoliko desetljeća iskustva rada s najmlađima i bit će u pravim rukama – poručila je.

Kako bi dodatno pomogli roditeljima na početku nove vrtićke i školske godine za sve polaznike programa u rujnu se odobrava popust od 50 posto. Upisi se vrše preko aplikacije koja je dostupna na sljedećem linku: https://itsport.hr/app/gkmzm/register

Dodatne informacije možete dobiti na telefon 095/7020877 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
095 7020 877
info@gimnastika-cakovec.hr
Podružnica Nedelišće
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
095 7020 877
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter