Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

095 7020 877
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Od Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan naviknuli smo i na vrhunske sportske rezultate i na vrhunsku organizaciju brojnih evenata. Posljednji u nizu događaja kojeg su organizirali čakovečki gimnastičari bio je na njihovoj uobičajenoj visokoj razini. Usprkos celzijevcima koji su imali negativni predznak u srijedu 22. prosinca na rukometnom igralištu Macanovog doma u središtu Čakovca vladala je vrlo topla atmosfera.

Mini sportsko ljeto - boks
Mini sportsko ljeto - gimnastika

Naime, za kraj godine organizirano je tradicionalno druženje s članovima kluba, ali je posebnost ovogodišnjeg bila to što je održano na otvorenom. „Uoči Božića redovito organiziramo kićenje jelke za sve naše polaznike. No, zbog cijele situacije oko pandemije nismo mogli tako veliki broj djece staviti u isto vrijeme u dvoranu pa smo se odlučili za nesvakidašnju ideju – da kićenje napravimo vani“ započela je priču o božićnom partyju trenerica Marija Jurak Bošnjak.

Mini sportsko ljeto - boks
Mini sportsko ljeto - gimnastika

Preseljenje na otvoreno na kraju je postalo puno više od tradicionalnog ukrašavanja božićnog drvca. Jer osim što su polaznici brojnih klupskih programa stavljali nakite na simbol Božića bilo je tu i darivanja, glazbe, plesa, vježbanja, igre, smijeha, veselja i druženja u pozitivnom ozračju. Više od 400 mladih članova kluba i njihovih roditelja sudjelovalo je u jednosatnom programu čiji je vrhunac bio vatromet koji je nebo u središtu grada pretvorio u šarenilo boja. „Za svakog od naših polaznika pripremili smo prigodnu majicu i slatki poklon kojeg je dijelio naš Djed Božićnjak. Svako dijete je stavilo jedan ukras na jelku, a poseban ugođaj stvorila je rasvjeta u različitim tonovima“ istaknula je Jurak Bošnjak dodavši kako je ipak od svega najbolje bilo vidjeti zadovoljne dječje osmijehe.

Mini sportsko ljeto - boks Mini sportsko ljeto - gimnastika
Mini sportsko ljeto - gimnastika

Macanovci su otišli i korak dalje jer su osim za najmlađe članove stvorili i posebnu atmosferu za njihove roditelje. Vatra na otvorenome, klupice od slame i topli čaj kojeg su dijelila prva dva klupska pulena, najbolji hrvatski senior i junior na konju s hvataljkama; Filip Ude i Marko Sambolec. Osvajač olimpijskog, svjetskog i europskog srebra Filip Ude odlično se snašao u ulozi konobara. „Kad smo vidjeli koliko je ljudi došli bojao sam se da nećemo moći sve uslužiti, ali uz zafrkanciju i složne ruke uspjeli smo svima natočiti čaj. Imali smo i poseban, malo pojačani čaj kojeg smo prozvali Macan čaj“ s osmijehom je rekao popularni Fićo govoreći o dodavanju ruma u vrući napitak.

Mini sportsko ljeto - boks
Mini sportsko ljeto - gimnastika

Gošća događaja je bila i gradonačelnica Ljerka Cividini koja je okupljenima čestitala božićne i novogodišnje blagdane. Posebno je naglasila da je Čakovec sredina koja sportski diše te da taj sportski duh roditelji prenose na svoju djecu. „Ovakva druženja najbolji su pokazatelj predanosti građana sportu, a broj okupljene djece da se za buduće uspjehe ne trebamo bojati“ poručila je gradonačelnica. S još jednim u nizu uspješno odrađenih projekata čakovečki gimnastičari polako privode kraju godinu u kojoj su imali puno različitih izazova, ali kao što su pokazali i u srijedu, iz njih su izašli jači i spremniji za one nove koje će donijeti 2022. godina.

Mini sportsko ljeto - boks

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
095 7020 877
info@gimnastika-cakovec.hr
Podružnica Nedelišće
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
095 7020 877
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter