Upisi u novu sezonu 2017/2018 - GK MZM

S početkom nove školske godine, 04.09.2017., gimnastički klub Marijan Zadravec Macan u suradnji s NGC Aton u Nedelišću započinje novu sezonu treninga djece predškolskog i školskog uzrasta.

Pozivamo Vas da se uključite u programe BABY GYM, MALA ŠKOLA GIMNASTIKE i ŠKOLA GIMNASTIKE (dvorana 'Macanov dom' u Čakovcu) i UNIVERZALNA SPORTSKA IGRAONICA I ŠKOLA (dvorana 'NGC Aton' u Nedelišću). Naš stručni tim trenera omogućiti će Vašem djetetu stjecanje novih vještina pokreta, fleksibilnost i izdržljivost uz pomoć različitih rekvizita i sprava te odlično izbalansiranih, verificiranih i koncipiranih programa za sve uzraste.

!NOVO! Od ove godine program "BABY GYM" održavati će se i u dvorani NGC 'Aton' u Nedeliću. Sve informacije vezane za program i upise možete potražiti na facebook stranici USI.

Detaljnije informacije o svim programima možete pogledati na stranicama gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan (www.gimnastika-cakovec.hr/programi/macanov-dom i www.gimnastika-cakovec.hr/programi/aton) ili na plakatu

Dođite i postanite dio naše velike gimnastičke obitelji koja već dugi niz godina upornim i kvalitetnim radom postiže vrhunske rezultate u sportskoj gimnastici!

VAŠ GYM TEAM!

Pročitano 684 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)